Hem » Handbollscuper Jönköping

Handbollscup
i Jönköping

Vi listar de bästa handbollscuperna i Jönköping

Populära handbollscuper i Jönköping

När vi beger oss till Jönköping i de småländska skogarna hittar vi ett brett utbud av handbollscuper och aktiviteter. Faktum är att en av Sveriges största handbollscuper för både knattelag och juniorer spelas här, Hallbybollen.

Handbollscup i Jönköping

Handbollscupen Hallbybollen

    Hallbybollen är en fantastik handbollsupplevelse och under 2020 spelas den för 19:e gången. Detta är ett återkommande inslag som ligger bra till, mitt i handbollssäsongen för många klubbar. Med mycket publik och en energi därefter spelas matcherna både i Jönköping, Bankeryd och Husvarna. A-finalerna spelas i Arenan i idrottshuset och detta blir alltid en fin avslutning på helgen med stämningen på topp. Under cuper erbjuder man även cupbussar och fria resor med Jönköpings länstrafik samt fritt inträde på Rosenlundbadet.

    När det kommer till boende under cupen finns det även här en del att välja på. Både hotell, vandrarhem, hårdförläggning och skolor erbjuder logi till alla deltagande lag. Här varierar både priser och vad som är inkluderat i priset men gemensamt med samtliga är att bra mat och transport ingår i priset.

    Läs mer om handbollscupen Hallyboll på deras webbplats https://www.hallbybollen.se/