Hem » Om oss

Om oss

Handboll är en av sveriges största idrotter sett till antal utövare och vi har många aktiva junior- och seniorlag i seriespel. Vi som ligger bakom handbollscup.se är själva intresserade av handboll och på ett eller annat sätt involverade i sporten.

Ett ideellt projekt för handbollsälskare

Tanken på att starta igång handbollscup.se kom till följd av att vi insåg att det inte finns någon neutral och icke kommersiell webbplats som listar och tipsar om populära handbollscuper och handbollsläger. Vi önskade att det fanns någon bra sajt där tränare, ledare, föräldrar och spelare kunde läsa om vilka handbollscuper och träningsläger som finns, både i Sverige och utomlands, samtidigt som betyg och recensioner är opartiska och rättvisa.

Under sen vinter/tidig vår 2019 lanserades den första versionen av handbollscup.se med syftet att löpande uppdatera information och fylla på med nya cuper och ta bort inaktuella sådana.

Kontakta oss

Vill ni att vi lägger till er handbollscup eller läger?

Vi väljer att enbart lägga till handbollscuper och handbollsläger som vi anser uppfyller de kriterier vi har för att en cup eller ett läger ska klassas som tillräckligt bra. Har vi inte skrivit om er cup eller läger kan ni alltid skicka ett mejl till [email protected] så tar vi en titt. Vi kan dock inte garantera eller lova att vi kommer rekommendera er cup eller läger.

Kontakta oss

Alla frågor som rör handbollscup.se kan skickas till [email protected]. Vi tar gärna emot feedback på förbättringar som vi kan göra på webbplatsen. Samma gäller om vi råkat skriva fel information eller uppgifter, vi blir i så fall mer än glada om vi får reda på det.