Hem » Handbollsläger

Handbollsläger

Hitta populära handbollsläger i Sverige

Åk på handbollsläger

Att åka på handbollsläger stärker ofta lagets spel och lagkänsla minst lika mycket. Utbudet av handbollsläger är stort, både i Sverige och utomlands. Många kan tycka att det är onödigt att lämna landet för att åka på ett träningsläger. Men som många redan vet att även om det är en större kostnad att bege sig utomlands så finns det en otrolig vinning i att göra det. Ett träningsläger utomlands skapar minnen för livet och laget får möjligheten att möta internationella lag för att ta del av deras spelkultur och strategier. Att uppleva ett nytt land tillsammans med sitt lag är även det en spännande resa och många kommer hem med nyfunna kompisar som man tidigare bara trodde var lagkamrater.

Handbollsläger
Åk på handbollsläger

Tips på handbollsläger i Sverige 2023

  • Halmstad – en stad på västkusten som erbjuder en stor arena med flertalet planer och en perfekt mix av trevliga nöjen, träning och matcher. Här bor man ofta centralt tillsammans med hela laget på hotell och Halmstad arena ligger bara 10 minuters resa ifrån centrum.
  • Göteborg – Hit åker inte bara folk för handbollsläger, mängder av olika lag åker på träningsläger till Göteborg varje år. Stadens nöjesfält tillsammans med andra aktiviteter är till stor del det som lockar lagen att lägga sina träningsläger i Göteborg. Även här bor man centralt om så önskas eftersom man då har nära till många olika träningslokaler runt om i centrala Göteborg.
  • Nyköping – här hittar vi ett ovanligt bra och stort utbud av träningsfaciliteter med hela 4 sporthallar under samma tak. Detta gör dock att det krävs tidiga bokningar eftersom det är en mycket populär destination för träningsläger. Nyköping erbjuder även ett brett utbud av aktiviteter och restauranger för de lagen som vill uppleva mer än bara sporthallen i Nyköping.

Tips på träningsläger för handboll utomlands

 

  • Barcelona – Santa Susanna är ett erkänt och otroligt populärt resmål för handbollsläger. Träningsanläggningen ligger nära hav och strand och staden erbjuder många andra aktiviteter utöver handbollen. Bara en kort tågresa ifrån Santa Susanna ligger Barcelona, staden med otroligt många sevärdheter och även arenan Camp Nou som man verkligen bör besöka om man är i staden.
  • Berlin – Detta är en ny destination för träningsläger och har blivit populärt de senaste åren. Här får man sportsliga förutsättningar samtidigt som ni har chansen att uppleva staden och dess stora utbud av restauranger och butiker
Spela handboll på läger